donderdag 27 mei 2010

Ding 17

Wat een overweldigende hoeveelheid informatie op web 2.0. Gelukkig dat 23 Dingen een aantal dingen heeft geselecteerd, want ik verdwaal hopeloos als ik geconfronteerd word met zo'n schat aan informatie. Ik heb dus een keuze gemaakt. Binnen web 2.0 heb ik gekozen voor muziek. Vorige week hoorde ik over Spotify nieuwsgierig geworden naar de inhoud van deze site. Ik heb meteen een account aangemaakt en terwijl ik dit blog schrijf, luister ik naar Angie van de Rolling Stones. Ik heb gekozen om gratis gebruik te maken van Spotify, maar ik sluit niet uit, dat we in de toekomst een abonnement voor € 9,99 nemen, dat is supergoedkoop als je daar met een heel gezin gebruik van maakt.

En zo fout kan het gaan met digidingen, ik dacht dit ik deze blogpost allang had gepubliceerd, maar ik had dit berichtje alleen maar opgeslagen en dus staat bovenstaande tekst al sinds 27 mei in concept. Bij deze dus ;-)

2 opmerkingen:

  1. Toevallig heb ik vorige week op de 2-daagse ook verschillende keren over spotify gehoord.. nu moet ik toch ook maar even gaan kijken, want als coach moet ik natuurlijk wel weten waar het over gaat!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hee, hij zet meteen al mijn muziek uit Itunes in spotify.. Nu volgende week even uitproberen of ik dat dan ook op mijn werk kan openen. Dat zou wel echt superhandig zijn!!
    Thanx voor de tip

    BeantwoordenVerwijderen